Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf €25 (NL) en €50 (EU)
100 procent discreet verzonden

Betalen

Bij Dutch Vitals bepaalt u zelf hoe u betaalt. U kunt bij ons namelijk kiezen uit alle gangbare betaalmethodes. Hiervoor werken wij samen met onze payment service provider Pay.nl. Op deze pagina leest u alles over de betaalmethodes op Dutchvitals.com.

De meest gangbare online betaalmethode in Nederland is betalen met iDEAL. Ook op Dutchvitals.nl kunt u eenvoudig betalen met iDEAL. Op deze manier betaalt u veilig en vertrouwd via uw eigen bank. Het totaalbedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven als u de betaling heeft voltooid. U kunt betalen met iDEAL als u een betaalrekening heeft bij één van de volgende banken: ABN Amro, Rabobank, ING, SNS, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, bunq, Moneyou, of Svenska Handelsbanken.

Bij Dutch Vitals kunt u tevens betalen met uw Creditcard middels Viva Wallet. Een voordeel van deze betaalmethode is dat uw aankoop automatisch is verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Wij accepteren zowel MasterCard als Visa. Na het selecteren van deze betaalmethode vult u uw gegevens in en drukt u op verzenden. Uw gegevens worden vervolgens veilig verstuurd via een met SLL beveiligde server.

Wilt u uw factuur op de klassieke manier betalen, via een bankoverschrijving? Ook dat is mogelijk bij Dutch Vitals! Om te betalen via bankoverschrijving selecteert u deze optie tijdens het bestelproces. Vervolgens krijgt u de betalingsgegevens te zien die u nodig heeft om de betaling uit te voeren. De betaling voert u uit via uw eigen internetbankierenomgeving, of bij uw plaatselijke bank. 

Houd er bij deze betaalmethode rekening mee dat wij uw bestelling pas kunnen verwerken op het moment dat wij uw betaling ontvangen. Afhankelijk van uw bank kunnen er enkele dagen tussen het verzenden en ontvangen van uw betaalopdracht zitten. U ontvangt van ons een mail op het moment uw betaling door ons is ontvangen.

Speciaal voor onze dierbare Belgische klanten bieden wij de betaalmethode Bancontact aan. Net als bij het Nederlandse iDEAL betaalt u met Bancontact veilig, eenvoudig en vertrouwd via uw eigen bank. U kunt zowel met uw bankkaart als met uw smartphone betalen als u klant bent van een Belgische bank.

Speciaal voor onze klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen bieden wij de betaalmethode SOFORT Banking aan. Net als bij iDEAL en Bancontact betaalt u met deze methode veilig, eenvoudig en vertrouwd via uw eigen bankomgeving. 

Vrijwel alle banken in Duitsland ondersteunen Giropay. Logisch dus dat ook wij betalen met Giropay ondersteunen! Wilt u betalen met Giropay en bent u klant van een Duitse bank die deze methode ondersteunt? Selecteer dan de optie Giropay tijdens het afrekenen. Vervolgens kunt veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bankomgeving, met uw betaalpas of met uw smartphone.

Bestel voor 17:00 uur

dezelfde dag verzonden

Gratis verzending

vanaf €25 (NL) en €50 (EU)

Discreet verzonden

verpakt zonder logo's

Hoge staffelkortingen

bestel meer, betaal minder

De waardering van dutchvitals.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 48 reviews.